Foto: Aandacht voor morgen - Over ons - Retera De Natris

Aandacht voor morgen

Aandacht voor morgen vinden wij zo mogelijk nog belangrijker dan terugkijken op het afgelopen boekjaar. Vandaag is immers de basis voor later, het vertrekpunt voor straks. Denk jij wel eens na over waar je naar toe wilt en met wie? Wat je wenst als toekomst voor je onderneming en voor jezelf? Over die bekende stip aan de horizon, die er voor iedereen anders uitziet?

Monitoren
Om een goed vertrek mogelijk te maken naar die toekomst, is het belangrijk dat de basis goed is. De cijfers van nu dus en de prestaties gedurende de komende jaren. Wij kunnen je helpen dit alles 24/7 te monitoren en te tonen in jouw toekomstperspectief. Dat doen we o.a. met periodieke management-rapporten, het online Management Kompas Systeem (MKS) voor meer inzicht en grip en met betrouwbare prognoses.

Lees verder

Stapje voor stapje of hink-stap-sprong
Als de basis goed is en jij de weg in grote lijnen voor je ziet, kan je nu al gericht gaan sturen. Stapje voor stapje of met hink-stap-sprong op weg naar het einddoel. Zoals jij dat wilt. Wij kunnen je helpen door inzicht te geven in de mogelijkheden, met het heden als vertrekpunt. Waardoor de route, snelheid, groei en andere zaken voor onderweg vanzelf duidelijker worden.

Vooruitstrevend. Verantwoord. Verfrissend
Wij werken met enthousiaste en ambitieuze professionals. De sfeer is informeel maar we nemen het werk bijzonder serieus. Wat we doen, doen we met aandacht. Vakmatig, maar ook in persoonlijke relaties. Onze klanten waarderen ons om onze betrokkenheid, het feit dat we meedenken en helder communiceren over cijfers en trends en de resultaten die we leveren.

Midden- en Klein Bedrijf
Wij vinden het belangrijk dat onze cliƫnten zich thuis bij ons voelen. Dat er een klik is. Zelf voelen wij ons zeer thuis in het Midden- en Klein Bedrijf (MKB), waarvan we zelf ook deel uitmaken. We zijn een sparringpartner op administratief, financieel en fiscaal gebied en werken op informele wijze, met korte lijntjes. Dankzij ons lidmaatschap bij IAPA, een internationaal netwerk van accountantskantoren, kunnen we ook cliƫnten bijstaan die actief zijn buiten Nederland.

Online toegankelijk
Uiteraard werken we met eigentijdse online tools, die voor jou goed inzichtelijk zijn.
Zo krijg je 24/7 toegang tot ons electronisch klantenportaal, waarin je overzichtelijk alle bedrijfsrapportages, aangiften en prognoses terugvindt. Ook je medewerkers kunnen indien gewenst toegang krijgen tot hun persoonlijke gegevens.

Netwerk
Als collega-ondernemer weten wij ook waar je verder nog tegenaan kunt lopen. Zoals op juridisch of op personeelsgebied. Daarmee helpen wij je ook graag. En als we zelf niet voldoende kennis of ervaring hiervoor hebben, dan verwijzen wij je door naar een betrouwbare collega-ondernemer uit ons netwerk.

Arrow-up