Foto: Onze Diensten - Retera De Natris

Samen werken aan jouw ondernemersdroom

Ben jij ook ondernemer, omdat je jouw eigen regie wilt voeren? Ontwikkelen, handelen, produceren, diensten verlenen, je netwerk uitbreiden? Samen met je medewerkers iets moois neerzetten? Een droom, die wij volledig met je delen!

Terwijl jij je daar volledig op focust, verstrijkt er onverbiddelijk weer een btw kwartaal. En ineens zijn we weer een jaar verder. Altijd weer die cijfers, terwijl je eigenlijk alleen maar wilt werken aan je producten, je diensten. Bezig zijn met dat wat jou drijft als ondernemer. Dat snappen wij, dat doen wij namelijk ook het liefste.

Win-winsituatie
Daarom helpen wij je graag met jouw financiële administratie. In die mate waaraan jij behoefte hebt. Een beetje of volledig. Nationaal of internationaal. Bij ons of bij jou aan tafel. Wat jij wilt, wat jou helpt. Voor meer tijdwinst en wellicht ook meer winst.

Lees verder

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Foto: Accountancy voor het MKB
Accountancy voor het MKB

Als ondernemer binnen het Midden- en Klein Bedrijf of als zelfstandig professional weet je dat de periode rondom de jaarcijfers altijd pittig is. Alle cijfers op een rijtje, voordat de deadline verloopt. En dat, terwijl je zaken gewoon doorlopen en ook je aandacht vragen. Wij helpen je met het opstellen van je jaarrekeningen en prognoses. Kundig en op tijd.

Foto: Fiscaliteit
Fiscaliteit

Het is bijna een dagtaak om alle wijzigingen bij te houden van de steeds weer veranderende fiscale wet- en regelgeving. Onze belastingadviseurs kunnen gelukkig de tijd nemen om alle fiscale ontwikkelingen te volgen. Wij passen deze direct toe in je aangiftes en we kunnen je precies vertellen wat de gevolgen zijn voor je onderneming en voor jou persoonlijk.

Foto: Administratieve dienstverlening
Administratieve dienstverlening

Als ondernemer weet je dat de weg naar succes even belangrijk is als het succes zelf. Een goede administratie is daarbij onmisbaar, omdat die de processen soepel laat verlopen. Wij verzorgen een gedegen, betrouwbare en inzichtelijke online financiële administratie. Waarbij we onze kennis en tools zo goed mogelijk op maat inzetten voor jouw organisatie. Voor de beste resultaten, dus doe er je voordeel mee!

Foto: Salarisadministratie
Salarisadministratie

Personeel behoort tot het kapitaal van je onderneming! Dus je wilt graag alles goed voor hen regelen. Maar daardoor verlies je wel veel tijd aan ingewikkelde zaken zoals contracten, salaris, loonstroken, pensioen, reiskosten, verlof- en ziekteregelingen. In onze online salarisadministratie kunnen we alle toegestane persoonsgegevens rangschikken en beheren, waardoor je altijd een beroep kunt doen op alle relevante informatie en afspraken rondom je medewerkers.

Foto: Advisering
Advisering

Wij kijken graag samen met jou naar de toekomst. Wat wil je voor je onderneming en wat wil je voor jezelf, je kinderen? Met de inzet van ons Management Kompas Systeem (MKS) kunnen wij ondermeer diverse scenario’s doorberekenen, 24/7 monitoren, je kansen inzichtelijk maken en gedegen jaarplannen opstellen. Waardoor je meer inzicht, meer grip én waarschijnlijk ook meer winst kunt genereren.

Arrow-up